Algemeen
Intro
Startpagina
Wie is Yves?
 Politiek
Archief
Brugse Leeuw
Interview
 Dagboek
Recent
Campagne '12
Campagne '10
Campagne '09
Campagne '07
Campagne '06
Campagne '04
 Over Yves
Als senator
Als gemeenteraadslid
In de werking
 Senaat
De fractie
Initiatieven
Dossier brandweer
Dossier kieswetgeving
 Gemeenteraad
De fractie in Brugge
Initiatieven
 Multimedia
E-kaartjes
Nieuwsbrief
 Varia
Links
Contact
Privacy
Disclaimer
Copyright
Pershoek


Yves als gemeenteraadslid

Toen Frank Vanhecke in juni 1996 de nieuwe partijvoorzitter werd, volgde Yves Buysse hem op in de Brugse gemeenteraad. In die raad volgt hij vooral de dossiers van politie en veiligheid op. Ook slaagde hij er in een aantal prangende problemen binnen de Brugse brandweer op de agenda te plaatsen. De audit bij die Brugse brandweer mag dan ook gerust als het resultaat van zijn interpellaties gezien worden.

Een overzicht van Yves' initiatieven in de gemeenteraad vindt u hier.

Wil u in de gemeenteraad een vraag laten stellen of een voorstel doen? Stuur dan een bericht naar info@yvesbuysse.be.

Brugge is Antwerpen niet

De problemen in een stad als Brugge kunnen moeilijk vergeleken worden met die van steden als Antwerpen, Mechelen, Lokeren, Sint-Niklaas, ... Fenomenen als onveiligheid, drughandel, aanwezigheid van illegalen, overlast, verloedering, ... bestaan ook in Brugge, maar dan op een - gelukkig - kleinere schaal dan in de voornoemde steden. Ook in Brugge moet men echter jammer genoeg vaststellen dat er geen drugvrije uitgaansbuurten en scholen zijn, dat de inwoners zich onveiliger weten dan kort geleden, dat men liever overheidsgeld besteedt aan projecten voor vreemdelingen dan aan het verhelpen van de (verdoken) armoede van de eigen mensen. En dat de haven van Zeebrugge illegalen aantrekt, is ook geweten.

Brugge, Vlaamse stad!

Brugge is een historische, Vlaamse stad en moet dat ook duidelijk naar voor brengen zijn in zijn promotie. Het is onmiskenbaar één van de grootste aantrekkingspolen voor toeristen. Nu en dan durven de beleidsvoerders dit aspect wel eens te 'vergeten'. Het stokpaardje van de Vlaams Belang-fractie is vanzelfsprekend telkens opnieuw aandacht te vragen voor dat Vlaams karakter van Brugge.

  U kan hier ook het recentse exemplaar
van De Brugse Leeuw lezen.


| Laatste nieuws
Veiligheidsmensen en hulpverleners kunnen op het Vlaams Belang rekenen!
[19.05.2014] Gisteren vond in Antwerpen de nationale verkiezingsmeeting van het Vlaams Belang plaats. Verschillende sprekers gaven aan wat de unieke rol van onze partij vandaag is en waarom de kiezer met een sterk Vlaams Belang in de verschillende parlementen een noodzakelijke stok achter de deur heeft. Opgemer...
Immigratiedruk op de Europese buitengrenzen neemt toe
[16.05.2014] In een nieuw rapport waarschuwt Frontex andermaal voor de toenemende immigratiedruk op de Europese buitengrenzen. Sinds januari werden al 42.000 illegale immigranten onderschept. Dat zijn er meer dan drie keer zoveel als in dezelfde tijdsspanne van vorig jaar, toen op 12.400 werd afgeklokt. Frontex...
| En verder...
  Vlaams Belang   ©2017 V.U.: Yves Buysse - info@yvesbuysse.be - www.yvesbuysse.be
Sparrenstraat 17, 8310 Assebroek - Tel: 0475/82.21.33 - Fax: 050/82.03.02
Nieuwsbrief: