Algemeen
Intro
Startpagina
Wie is Yves?
 Politiek
Archief
Brugse Leeuw
Interview
 Dagboek
Recent
Campagne '12
Campagne '10
Campagne '09
Campagne '07
Campagne '06
Campagne '04
 Over Yves
Als senator
Als gemeenteraadslid
In de werking
 Senaat
De fractie
Initiatieven
Dossier brandweer
Dossier kieswetgeving
 Gemeenteraad
De fractie in Brugge
Initiatieven
 Multimedia
E-kaartjes
Nieuwsbrief
 Varia
Links
Contact
Privacy
Disclaimer
Copyright
Pershoek


> Terug naar de inhoud  Delen

[04.12.2013] Peter Logghe en Stefaan Sintobin voeren op 25 mei 2014 de Vlaams Belang-lijsten aan in West-Vlaanderen
Algemeen - Persmededeling

Het West-Vlaams provinciaal bestuur heeft in samenspraak met het nationaal partijbestuur Peter Logghe voorgedragen als lijsttrekker voor de verkiezing van de Kamer van Volksvertegenwoordigers en Stefaan Sintobin als lijsttrekker voor de verkiezing van het Vlaams Parlement. De lijsttrekkers dienen nog formeel te worden bekrachtigd door de nationale partijraad op 14 december a.s.

Peter Logghe woont in Roeselare waar hij ook fractieleider is in de gemeenteraad. Hij werd voor de eerste keer verkozen als Kamerlid in 2007 en is er vooral actief in de commissies Binnenlandse zaken en Bedrijfsleven. Gezien zijn beroepservaring in de sector is hij ook de partijspecialist in verzekeringswetgeving. Aansluitend op zijn werk binnen de commissie Bedrijfsleven, is Peter Logghe ook één van de bezielers van 'Onze zaak', een publicatie gericht naar de zelfstandigen.

Stefaan Sintobin woont in Izegem waar hij eveneens de fractie aanvoert in de gemeenteraad. Hij is reeds 2 legislaturen aan de slag in het Vlaams Parlement waar hij de partijwoordvoerder geworden is in de domeinen toerisme en landbouw. In dat kader is hij verantwoordelijk voor de 'Plattelandsnieuwsbrief' die trimestrieel wordt verspreid en voor het Kustoverleg dat recent werd opgestart.

Ook de andere uittredende Vlaams Belang-parlementsleden uit onze provincie steunen de voordracht van beiden ten volle en zullen zelf kandideren op prominente plaatsen op de lijsten voor Kamer, Vlaams Parlement of Europees parlement.

Yves Buysse, Provinciaal voorzitter.

> Terug naar de inhoud  Delen


| Laatste nieuws
Veiligheidsmensen en hulpverleners kunnen op het Vlaams Belang rekenen!
[19.05.2014] Gisteren vond in Antwerpen de nationale verkiezingsmeeting van het Vlaams Belang plaats. Verschillende sprekers gaven aan wat de unieke rol van onze partij vandaag is en waarom de kiezer met een sterk Vlaams Belang in de verschillende parlementen een noodzakelijke stok achter de deur heeft. Opgemer...
Immigratiedruk op de Europese buitengrenzen neemt toe
[16.05.2014] In een nieuw rapport waarschuwt Frontex andermaal voor de toenemende immigratiedruk op de Europese buitengrenzen. Sinds januari werden al 42.000 illegale immigranten onderschept. Dat zijn er meer dan drie keer zoveel als in dezelfde tijdsspanne van vorig jaar, toen op 12.400 werd afgeklokt. Frontex...
| En verder...
  Vlaams Belang   ©2017 V.U.: Yves Buysse - info@yvesbuysse.be - www.yvesbuysse.be
Sparrenstraat 17, 8310 Assebroek - Tel: 0475/82.21.33 - Fax: 050/82.03.02
Nieuwsbrief: